Avainsana: Viestintä
-
Laura Matikainen
Sosiaalisen median tulevaisuus – menevätkö kanavastrategiat uusiksi?
Miten hankkeista, tieteestä ja tutkimuksesta viestimisen käy sosiaalisen median myllerryksessä?
-
Vesa Heikkinen, Johanna Leskelä, Riikka Wallin
Jakso 10: Aitoa dialogia podcasteissa
Tarinoita yhteiskirjoittamisesta -jaksossa keskustellaan podcastien tekemisestä. Miksi jakaa uutta tietoa podcastien muodossa? Miten sisältö lähtee muotoutumaan? Entä mitä huomioitavaa on podcastien tuotannossa ja jakelussa? Vieraina Vesa Heikkinen ja Johanna Leskelä. Keskustelua johdattelee Riikka Wallin.
-
Maija Merimaa, Riikka Wallin, Milla Åman Kyyrö
Jakso 9: Toimittajan vastuu kokonaisuudesta
Tarinoita yhteiskirjoittamisesta -jaksossa Hankeviestinnän käsikirjan ja Vastuullinen hankeviestintä -kokoelman toimittajat Maija Merimaa, Riikka Wallin ja Milla Åman Kyyrö keskustelevat artikkelikokoelman toimittajan vastuusta. Miten voidaan parhaiten tukea kirjoittajia? Entä miten kannustaa yhteiskirjoittamiseen? Miksi ylipäätään haluttiin lähteä tekemään hankeviestintää käsitteleviä kirjoja yhdessä?
-
Milla Åman Kyyrö
Erottuisiko hankeviestijän ammattitaito osaamismerkeillä?
Minkälaista osaamista hankkeen viestijällä tulisi olla? Voiko se olla niin tarkkaan määriteltyä, että hankeviestijyys voitaisiin tunnistaa omaksi ammatikseen?
-
Aino Vuorijärvi
Aktiivi vai passiivi? 2/2: Tekijyys opinnäytetyötekstin eri osissa
Pitääkö asiantuntijateksti kirjoittaa aktiivissa vai passiivissa? Tässä artikkelissa Aino Vuorijärvi tarkastelee, miten tekijyyttä ilmaistaan ammattikorkeakoulun opinnäytetyötekstissä ja sen osissa.
-
Aino Vuorijärvi
Aktiivi vai passiivi? 1/2: Tekijyys asiantuntijatekstissä
Pitääkö asiantuntijateksti kirjoittaa aktiivissa vai passiivissa? Kyseessä on oletettua monisyisempi kielellinen ilmiö, jota Aino Vuorijärvi tarkastelee kahden artikkelin sarjassa.
-
Anniina Honkonen, Jennie Nyman, Riikka Wallin
Jakso 2: Tapahtumasta yhteistä ymmärrystä
Tässä Tarinoita yhteiskirjoittamisesta -podcastin jaksossa keskustellaan siitä, miten osallistuminen ammattilaistapahtumaan muotoutuu yhteiseksi ymmärrykseksi kirjoittamalla. Keskustelijoina Anniina Honkonen ja Jennie Nyman, keskustelua johdattelee Riikka Wallin.
-
Johanna Isosävi, Camilla Lindholm, Riikka Wallin
Jakso 1: Yhteisön merkitys kirjoittamisessa
Tarinoita yhteiskirjoittamisesta -podcastin ensimmäisessä jaksossa kuulemme, miten korkeakouluissa työskentelevien suurimman kirjoittamiseen liittyvän haasteen, eli ajanpuutteen, voi ratkaista. Keskustelijoina Yhteisöllisen kirjoittamisen oppaan kirjoittajat Johanna Isosävi ja Camilla Lindholm. Riikka Wallin johdattelee keskustelua.
-
Riikka Wallin
Yhdessä kohti uudenlaista julkaisemisen kulttuuria
Metrospektiivin kehittämiseen kutsuttiin koko työyhteisö mukaan. Se on syntynyt tarpeesta yhtenäistää julkaisemisen tapoja ja tehdä toiminnasta vaikuttavampaa.
-
Milla Åman Kyyrö
Miksi uusien asioiden nimeäminen on vaikeaa? Miten Metrospektiivi sai nimensä
Asioille annetaan nimi, jotta ne erottuvat toisistaan. Miksi nimen valinta on välillä vaikeaa?