Heidi Rontu

Jatkuvan oppimisen johtaja, Metropolia Ammattikorkeakoulu

Heidi Rontu

Jatkuvan oppimisen johtaja, Metropolia Ammattikorkeakoulu

Jatkuvan oppimisen johtajana Heidi Rontu vastaa Metropoliassa oppimistoiminnasta. Häntä kiinnostaa korkeakoulukoulutuksen jatkuva kehittäminen, jonka tavoitteena on koulutuksen korkea laatu ja houkuttelevuus, laaja saavutettavuus ja toimiva kestävä kehitys.

Katso PeopleFinder-profiili

Tekijän julkaisut

  • pop Podcast
    pop Podcast

    Heidi Rontu, Riikka Wallin

    Jakso 7: Pinkkipesua vai aitoa moninaisuuden edistämistä?

    Miten sukupuolten moninaisuuden ymmärrystä ja yhdenvertaisuutta voi edistää ammattikorkeakoulun tutkimus-, kehittämis ja innovaatiotoiminnassa? Miten rakennetaan vakaa pohja, jonka myötä voidaan viestiäkin vastuullisuustyöstä ilman että jäädään pelkkien juhlapuheiden tasolle? Heidi Rontun vieraana Riikka Wallin.

  • pop Podcast
    pop Podcast

    Heidi Rontu, Pia Vaajakallio, Ulla Vehkaperä

    Jakso 6: Moninainen työ- ja opiskelukyky

    Moninainen Metropolia -podcastissa Ulla Vehkaperä ja Pia Vaajakallio keskustelevat Heidi Rontun kanssa siitä, mitä moninainen työ- ja opiskelukyky tarkoittaa. Miten voidaan taata, että yhdenvertaisuustyö ei jää vain suunnitelmien tasolle ja miksi työnantajien tulisi edistää työn muotoilemista?

  • Heidi Rontu ja Johanna Niemi Metropolian digistudiossa.
    pop Podcast
    pop Podcast

    Heidi Rontu, Johanna Niemi

    Jakso 5: Moninaisuus, työelämä ja sukupuolten välinen tasa-arvo

    Moninainen Metropolia -podcast-jakson vieraana on Metropolian asiantuntija ja opettaja Johanna Niemi. Millainen sukupuolijakauma on Metropolian eri aloilla? Onko sukupuolen mukainen eriytyminen erityisen vahvaa Metropoliassa? Entä miten opiskelijoiden valintoihin voidaan konkreettisesti vaikuttaa?

  • Sateenkaarilippu sinistä taivasta vasten.
    pop Podcast
    pop Podcast

    Heidi Rontu, Johanna Niemi, Minttu Ågren

    Jakso 4: Sukupuolen moninaisuuden huomioiminen oppimistilanteissa

    Tässä Moninainen Metropolia -podcastin jaksossa Heidin Rontun vieraiksi saapuvat Metropolian asiantuntija ja opettaja Johanna Niemi sekä sosionomi ja seksuaaliterapeutti Minttu Ågren, joka suorittaa ylempää ammattikorkeakoulututkintoa Creativity and Arts in Social and Health Fields (CRASH) -tutkinto-ohjelmassa.

  • Jenni Torikka ja Heidi Rontu Metropolian digistudiossa.
    pop Podcast
    pop Podcast

    Heidi Rontu, Jenni Torikka

    Jakso 3: Miten saavutettavuus, moninaisuus ja yhdenvertaisuus liittyvät toisiinsa?

    Moninainen Metropolia -podcastissa Heidi Rontun vieraana on Metropolian saavutettavuusasiantuntija Jenni Torikka. Miten saavutettavuus ja moninaisuus, yhdenvertaisuus sekä tasa-arvo liittyvät toisiinsa? Mikä merkitys selkeällä yleiskielellä ja selkokielellä on korkeakoulun arjessa? Entä miten digipalvelulain saavutettavuusvaatimukset vaikuttavat verkko-opetukseen ja oppimateriaaleihin?

  • Heidi Rontu ja Juuli Ärttö Metropolian digistudiossa.
    pop Podcast
    pop Podcast

    Heidi Rontu, Juuli Ärttö

    Jakso 2: Mitä moninainen Metropolia on opiskelijoille?

    Tässä Moninainen Metropolia -podcastin jaksossa Heidi Rontun vieraana on toimintaterapian opiskelija ja Metropolian opiskelijakunnan METKAn hallituksen jäsen, edunvalvonta- sekä tapahtumavastaava Juuli Ärttö. Miten kansainväliset opiskelijat huomioidaan? Entä miten orientoivissa opinnoissa voidaan käsitellä moninaisuutta, tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta?

  • Mikko Jäkälä ja Heidi Rontu Metropolian digistudiossa.
    pop Podcast
    pop Podcast

    Heidi Rontu, Mikko Jäkälä

    Jakso 1: Mitä moninainen Metropolia on henkilöstölle?

    Moninainen Metropolia -podcastin ensimmäisessä jaksossa Metropolian jatkuvan oppimisen johtajan Heidi Rontun vieraana on henkilöstöjohtaja Mikko Jäkälä. Miten varmistetaan, että Metropolian tasa-arvo ja yhdenvertaisuussuunnitelma ei jää pelkäksi pöytälaatikkopaperiksi? Onko jotain erityistä mitä pitäisi huomioida juuri henkilökunnan moninaisuudessa? Entä miten Metropolia asemoituu moninaisuuden edistämisessä suhteessa muuhun korkeakoulukenttään?